Redesign x 2

Posted by on okt 27, 2017 in Okategoriserade | No Comments

 

2017 började med en omfattande omgörning av vår flerfaldigt prisade form på Polistidningen. Redesignjobben avlöste varandra sedan under våren och hösten. Först ut var tidningen Journalisten, Journalistförbundets medlemstidning som går ut till dess medlemmar på Sveriges olika mediehus och redaktioner. En uppskattad omgörning som dessutom gjordes i rekordfart.

Därefter var det dags för Byggnadsarbetaren att få sig en renovering, en otroligt uppskattad tidning som går ut till Byggnads samtliga medlemmar, med en upplaga på ca 105 000 ex. Den förra formen fungerade bra, men nu har vi moderniserat och vässat till den ytterligare. Och nu har den första utgåvan i den nya formen äntligen nått läsarna.

Bägge tidningarnas löpande grafiska produktion görs av respektive redaktions utmärkta inhouse-formgivare.