Vi ger ny form till Officerstidningen

Posted by on feb 15, 2019 in Okategoriserade | No Comments
Utsnitt från skissomslag. Foto: Jimmy Croona / Combat Camera

Låt oss (halvt) presentera vår nyaste kund: Officerstidningen – tidningen för Officersförbundets medlemmar.

Under hösten 2018 har vi gett tidningen en total renovering formmässigt för att ge den ett mer modernt och eget uttryck. Vi har bland annat ritat nytt huvud, sett över typografin och gjort den mer varierad med fler “nivåer”, tagit fram en ny och mer omfattande färgpalett, gjort tydligare avdelningar och tagit fram en ny bildpolicy som innebär att medlemmarna ska komma mer i fokus.

Vi kommer även att stå för den löpande grafiska produktionen av tidningen – med åtta nummer per år – från och med nummer 2, 2019.

Så nu är det hög tid för oss att sätta igång och börja formge i den nya uniformen (“pun intended” som man säger) och resultatet av det kommer du att kunna beskåda i slutet av mars då nummer 2 skickas ut.