Webbprojekt på G

Posted by on feb 26, 2019 in Okategoriserade | No Comments

“Internet är bara en fluga” lär, enligt sägen, Ines Uusmann (då kommunikationsminister och ansvarig för IT-frågor) ha sagt i en intervju med Svenska Dagbladet 1996.

Men det stämmer inte riktigt, det var bara rubriken som sattes av SvD och citatet återfanns inte i artikeln. Andemeningen i hennes resonemang var dock ungefär densamma och återfinns i följande citat:

“Jag vågar inte ha någon alldeles bestämd uppfattning men jag tror inte att folk i längden kommer att vilja ägna så mycket tid, som det faktiskt tar, åt att surfa på nätet. […] Att sitta och surfa på nätet tar en himla massa tid. Vad är det bra för? […] Det kanske är så att det är något som vuxit upp nu. Alla pratar om internet men kanske är det övergående och sedan blir inriktningen mer specificerad.”

Så var vill vi komma med det här då…? Jo, att internet definitivt kom för att stanna och att vi nu har fått “GO!” vårt första webbprojekt.

En av våra befintliga kunder vill ha vår hjälp med att utveckla en redaktionell sajt som komplement till deras nuvarande tryckta tidning, för att lättare kunna dela och få spridning på deras redaktionella material, bl.a i sociala medier. Arbetet kommer att dra igång nu med det samma och vara “up and running” i mitten av april.

Vi ser väldigt mycket fram emot det här projektet och hoppas på att det ska trilla in fler sådana framöver.

Så vill du ha hjälp med något liknande så är du mer än välkommen att kontakta oss och se vad vi kan hitta på tillsammans!